Hur många visningar har jag nu?

Visst blir alla som bloggar lite besatta av visningar?

I min första blogg, som låg på aftonbladets bloggverktyg (hjälp, minns knappt 2005-2006 någongång…) så minns jag inte ens att det fanns någon funktion för att mäta sidvisningar. Man var glad om någon läste och på något sätt var jag nog intressant, som ung akademiker utanför storstadsvärlden. Hade t.o.m någon journalist som ringde och ville intervjua mig, tyvärr var timingen sämsta tänkbara eftersom hon ringde veckan efter ett beslut om separation, och jag hade mer fokus på vart jag skulle bo än på att berätta för någon journalist om mitt intressanta liv.

Därefter har jag bloggat om mitt ekonomiintresse, på bloggen miniekonomi. Den tröttnade jag på eftersom intresset växte, plötsligt kändes det för futtigt att blogga om spartips när jag var på väg mot de stora affärerna.

Och nu? Tja, denna blogg är väldigt sporadisk, den är en dagbok. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om vem som läser, även om jag varje dag kollar sidvisningarna. Det känns skönt att ha en blogg med mitt namn på som bara handlar om mig, mitt liv och mina upp och nedgångar. Visst vore det härligt att ha en blogg att tjäna pengar på, att kunna få ut något av sitt bloggande, samtidigt som jag tror bloggen skulle bli ganska tråkig då. Miniekonomi blev ju väldigt begränsad då den skulle handla om ett specifikt ämne och jag saknade en kanal för allt annat som dök upp i hjärnan.

Så detta är min blogg idag. Ta den för vad den är. Förnuftig ibland, rådgivande ibland, knasig ibland. Mest det sista men det är ju så jag är.

Masken är av och alla läsare välkomna, och jag lovar att jag fortsätter kolla sidvisningar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>