Abstinens från mobilberoendet

Efter en vecka utan mobil har jag insett hur beroende jag är. En vecka. Utan alla mina nödvändiga appar.

Vardagen utan tillgång till mobilt BankID. Utan swish (tänk att ta fram en papperslapp för att betala din del av den gemensamma festkassan!)

Utan enkel tillgång till sociala medier. Utan min älskade sr- app och P1 morgon på vägen till jobbet (gillar helt enkelt nyheter mer än musik på morgonen).

Natural Cycles fick jag ladda ner till paddan, och det känns lagom smidigt på morgonen när man är nyvaken att dra fram en hel Ipad för att fylla i temperaturen. Evernote innehåller hela mitt liv, jag som inte kan hålla reda på papper har allt i evernote, och nu har jag den inte i fickan.

Det är rätt skrämmande att se hur beroende man är av den där lilla prylen. Och samtidigt inser man hur befriande enkel vardagen är när allt fungerar. Allt på plats, tillgängligt, hela tiden. Jag saknar verkligen min mobil!

(och inser att jag antagligen borde läggas in på digital avgiftning)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>