Underbara hundar som minskar stress

Ni som har turen att arbeta på arbetsplatser som tillåter husdjur på kontoret kan säkert skriva under på vad det gör för arbetsmiljön. Kanske skulle pitcha detta för chefen, ett hundvalpsrum!!

Hittade bilden på facebook, hoppas den är sann. Idén är ju underbar, djur är ju underbara för att minska stress.

När jag blev utbränd första gången för ca 10 år sedan hade jag en hund, och under cirka ett halvårs tid var det han som fick mig att kliva ur sängen på morgonen. Under den perioden gick dessutom en nära anhörig bort i cancer, och hunden Diesel var helt fantastisk på att trösta både den sjuka och oss anhöriga. Hundar är fantastiska för vår hälsa!

Min älskade bästa vän! Saknar min fina Diesel!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>