Rensar och byter ut

Ju mer flytten närmar sig desto mer åker iväg. Till second hand och till tippen. Just nu är jag i en släng-period, jag som normalt sparar allt och aldrig slänger något. Men nu åker gamla missfärgade skärbrädor och rispade teflonpannor och wokpannan ut!

Vi skojar om att vi kommer att flytta med var sin konsumkasse med bara tandborstarna, det vore kanske den ultimata minimalismen, men riktigt så långt kommer det inte att gå. Ska bli härligt att frossa på IKEA efter flytten och bara köpa nytt, fräscht, helt och rent!

 

 

Bilder från ikea.com

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>