Hjälp- har snart inga kläder kvar!!

Rensandet fortsätter, och ikväll gick ytterligare tre favoriter i papperskorgen, kläder slitna bortom all räddning men som jag ändå envist fortsatt använda. En t-shirt inköpt 1995, kanske skulle sparat den ett år till så den fått fylla 20..

Jag är verkligen urdålig på att shoppa och unna mig nya saker utan behåller mina kläder tills de faller i småbitar hellre än att köpa nytt. Snåljåp, javisst! Eftersom en flytt är på gång kommer jag dessutom inte att köpa något nytt förrän efter flytten, men i den här takten kommer jag behöva tvätta varannan dag de sista veckorna innan flytten.

 

PS. Jag fyller år snart… 😉

På önskelistan. Till Åhléns, MQ eller annat ställe med snygga vuxna kläder..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>