Ny minikollaps, läkarbesök och ny motivation

Man vill oftast blogga om det som är bra. Hur bra det går och hur framgångsrik man är. Tyvärr är inte livet alltid så. Efter utmattningen i somras har det ändå funkat ganska bra. Jobbar och försöker jobba mig uppåt mot en fast tjänst och fler timmar. Letar extrainkomster.Går hos en KBT-terapeut som försöker få mig att bygga grunder, mat, sömn och annat.

Ändå går det upp och ner. Igår fungerade inte hjärnan, gick hem från jobbet redan på morgonen, gick vilse när jag försökte handla på konsum på vägen, sov hela dagen och hade rejäl migrän på kvällen. Idag träffade jag min nya läkare som skruvade upp dosen på ”anti-depp-pillren”, hoppas det hjälper Fick också order att lyssna mer på min kloka sambo, (hoppas han inte läser bloggen). Men det handlar om att hitta balans och rutiner och tyvärr är det ingen quick-fix som jag vill ha.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>