Utmattad- eller bara hungrig?

Har hunnit hända en hel del sedan jag senast bloggade, och framför allt är det kosten som fått en hel del uppmärksamhet. Jag äter verkligen dåligt. Lever på kaffe och enstaka mackor, ibland lite pasta eller en bakad potatis. Har fått flera uppvaknanden på sistone att det inte räcker.

Inte konstigt att jag är slö, korkad och uttråkad, hjärnan får ju inget bränsle. Har i alla fall börjat försöka köpa med en banan och en påse nötter till jobbet, för att äta på morgonen vid skrivbordet, och ser direkt att resultaten ökar.

Dags att gå till biblioteket och leta reda på en bok i näringslära? Eller i alla fall gräva fram högstadiets hemkunskapsbok?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>