Kostnaden av lathet

Ibland räcker inte vettet till. Eller självbehärskningen.

Hade planerat att under augusti/september gå eller cykla till jobbet och valde därför att inte köpa något SL-kort. Istället körde jag på SMS-biljetter. Ett problem bara. Jag är morgontrött. Otroligt morgontrött. Därför blev det i stort sett varje dag tunnelbana till jobbet, även om jag gick hem.

Dessutom tunnelbana ett par gånger under månaden för att fixa ärenden eller gå ut. Nu när jag öppnar räkningen hade det varit billigare att köpa ett SL-kort.

Snålheten bedrog visheten denna gång, och där rök ett par hundralappar extra jag kunde gjort något roligare för.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>