Jag- en överviktig 42-åring?

Idag var jag hos en herbalife konsulent och fick kroppen scannad och en kostanalys. Resultatet var skrämmande!

Min metaboliska ålder- 42 år! (enligt körkortet är jag 32), jag är överviktig och har för lite vatten i kroppen. Tydligen kan man inte leva på bara kaffe, mackor och pasta rosso (dvs. pasta med ketchup) hur länge som helst utan att det sätter spår i kroppen.

Nu säger min familj, min KBT-terapeut, och nu denna herbalife- människa samma sak. Oberoende av varandra:

  • Ät frukost
  • Ät mer frukt
  • Kroppen kan inte leva på bara kaffe
  • Skaffa rutiner
  • Ät fler mål per dag
  • Ät mer varierat

Jag som trodde jag levde hyfsat hälsosamt, men fel, fel, fel!

10600424_10204461133388337_6924960719567855215_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>