Önska kostar ingenting….

Nu närmar sig hösten, och med det festsäsongen. För min del är det födelsedag om någon månad. Och sen blir det jul.

Och även fast det kanske är barnsligt älskar jag att göra önskelistor. Oftast slutar det med att jag själv köper grejerna till mig själv, så önskelistorna blir kanske mer av mål- listor, men varför inte?

Så här ser delar av höstens önskelista ut:

Sedan skulle jag verkligen vilja ha en klippning, en spa-dag, ett gymkort och annat som bara är för att må bra. Hoppas någon som vill gratta mig på födelsedagen läser detta, men som vanligt kommer det nog bli så att jag köper det mesta själv.

Tur att långa önskelistor är gratis i alla fall :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>