Dags att bestiga berg!!

Mount Garderob närmare bestämt. En garderobsrensning är välbehövd, och har varit planerad länge, även utan flytt. Det tråkiga är bara att klädbudgeten varit väldigt skral på sistone, så även om en hel del behöver bytas ut kommer dagens insats troligen bara sluta med en väldigt tom garderob. Shoppa får jag göra när inkomsterna är jämnare. Dessutom lär flytten bli enkel. Det kommer att räcka med någon enstaka resväska.

Se alltid det positiva i alla situationer!!

 

Och för att få er att skratta ännu mer, på temat bergsbestigning bjuder jag på ett av mina favoritklipp!

 

YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>