Vitlöksmarinerad Caroline

I morgon kommer jag antagligen bli tvungen att sitta på eget kontor, jag har verkligen marinerat mig själv i vitlök för att slippa bli sjuk. Som jag skrev igår, så är det massor med citron- och honungsvatten, och massor med vitlök. Ätit vitlök till varenda måltid och nu sitter jag med vitlök i öronen. Japp, ni läste rätt. Vitlök i öronen. Låter vansinnigt, men det funkar! Bara se till att duscha ordentligt efteråt, för det stinker…

 

2014-09-03 21.50.04

 

Osminkad och med vitlök i öronen. Bjuder på denna! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>