Intensiv helg- intensivare än jag egentligen klarar.

Usch, det blev verkligen för mycket i helgen. Jättekul men betydligt mer än vad jag känner att jag klarar av. Varför måste jag vara så j-la trött??

I fredags jobbade jag eftermiddag och mötte därefter upp älsklingen för middag på Dolly’s. Jättegott. Därefter drog vi vidare till Ghita som hade finbesök, så vi smet in, åt ett par kräftor och tog ett glas vin. Kvällen blev senare än tänkt.

Gårdagen blev en heldagsutflykt. Först till polisen för att skaffa nytt pass till älsklingen, och den enda tiden som fanns innan det gamla passet gick ut var så klart i västerort, så bara att ta tunnelbanan till Solna. Väl där var det dock klart på 10 minuter. Sedan drog vi vidare upp till Järfälla, barkabystaden där vårt nya hem håller på att byggas. Förra gången vi var där stod där bara tomma fasader, men nu hade det i alla fall kommit dit fönster. Hoppas det hinner bli klart innan vi flyttar in den 21 november.

Vi passade även på att testa den lokala kvarterskrogen, grekisk kolgrillsrestaurang bara ett kvarter bort. Fantastisk mat, så där kommer vi garanterat att bli stammisar. Vi passade även på att kolla in butiksutbudet i barkabystaden. Vi ser verkligen fram emot att flytta dit.

Tyvärr blev det lite för mycket för min del och nu är jag jättetrött, blir nog tyvärr inte alltför många knop idag även om jag verkligen behöver jobba av en lång lista. Men hälsa och ork går först, nu ska jag vila.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>