Vatten- en mänsklig rättighet!

Jag har än så länge sluppit bli utmanad i ice bucket challenge. Lika bra det, kallt vatten är ingenting för mig. Jag kan ge pengar till forskning utan att visa upp det.

Jag ger också pengar till vatten. För varje gång någon köper ett donationspaket från Better Globe skänks 500 liter vatten till människor i torra områden. Det kanske låter lite, men med många som bidrar gör vi en enorm skillnad för människor i den afrikanska semi- öken. Jag har själv varit där och sett det enorma arbete som Better Globe gör på plats.

Vill du också hjälpa till? Läs mer på betterglobe.com/16311

 

 image

Vilken utmaning är viktigast?

image

Jag framför en av många vattenbehållare vid en skola i Kenya. Det är bland annat hit pengarna från donationspaketen går.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>