På väg mot en lätt flytt

Rensar, rensar och rensar. Och ju mer vi ger bort desto bättre mår vi. Igår skojade vi om att vårt flyttlass kommer att bestå av bara en plastkasse med tandborstarna…

Nja, riktigt så enkel flytt blir det inte, men väldigt lätt . Flytt och utrensning sätter också igång mycket känslor, känslor som vi kunnat gömma under högar av röra. Känslor av lätthet. Lättnad. Kontroll. Självkänsla. Jag bestämmer över sakerna, de bestämmer inte över mig!

20140826-215626-78986949.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>