Dagens spartips

Kör en dagens spartips. Just denna håller jag själv på med så jag kan tipsa vidare.

Gå igenom alla abonnemang regelbundet, och jämför priser. Jag brukar kolla vid följande tidpunker

  1. När bindningstider går ut
  2. Vid flytt
  3. Vid nyår
  4. Efter semestern.

Just nu har jag kombinationen bindningstider som går ut, kommande flytt och tidpunkten efter semestern. Nu sker storstädning bland abonnemang. Mobilabonnemanget kommer att bytas ut, och även elbolaget. TV och bredband behålls.

 

395240_10150600367002819_925489382_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>