Kex till frukost?

Tittar sällan på tv på förmiddagen eftersom jag normalt jobbar då, men eftersom  jag är hemma har jag på den i bakgrunden medan jag själv stökar undan.  Såg precis en (för mig) ny reklamfilm, med två radiopratare som sitter och äter kex till frukost.

Vi tar det en gång till: Kex till frukost!

Jag kanske är gammaldags men för mig är kex= kaka. Hur sunt låter det? Kakor till frukost?

Såg för ett tag sedan följande tips för att äta sunt: If it has a tv- comercial- don’t eat it.

Andra tips:

  • Om det är något i innehållsförteckningen du inte känner igen, så kommer inte din kropp att känna igen det heller.
  • Ju längre innehållsförteckning desto sämre för kroppen.

Återigen, jag kanske är gammaldags, men vad är det för fel på riktig, lagad mat? Ett ägg tar fem minuter att koka, havregrynsgröt tre. Hur svårt är det att hinna? Egentligen, om vi ska vara riktigt ärliga? Och är det kris, och du måste äta i bilen eller vid skrivbordet så är väl i alla fall ett äpple bättre frukost än en kaka?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>