Eftermiddagspasset var inte min grej!

Har som jag tidigare berättat testat att jobba eftermiddag idag, då jag snäll som jag var gick med på att byta pass för att nykomlingarna skulle få jobba tillsammans.  Men fy vad jobbigt det var!

Först stressa för att hinna allt på förmiddagen istället, sedan passa en tid mitt på dagen, och sedan försöka ha ork hela dagen när jag är van vid att kunna slappna av framåt eftermiddagen. Nej, tveksamt om jag kommer att vara så snäll någon mer gång.

Fick i alla fall bra betyg av en kund. Ringde ett helt kallt samtal från en av våra uppdragsgivare. Erbjudandet var helt ointressant för kunden, helt enkelt för att de inte kunde utnyttja det till någon nytta. Jag vred och vände på varenda sten för att hitta ett sätt för kunden att ändå svara ja till att gå vidare med min uppdragsgivare, men det var helt fel för dem. Däremot fick jag fantastisk feedback: ”Tyvärr, det fungerar verkligen inte. Men du är jätteduktig, vill du komma och jobba hos oss istället. Månadslön på XX tusen+ provision”. Alltid kul när man blir så uppskattad i ett kallt samtal.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>