Vad har hänt med mitt sömnbehov?

I våras var jag helt slut, och efter fyra timmars jobb tog jag tunnelbanan hem och somnade på soffan. Sov ett par timmar, och var sedan stressad större delen av kvällen för allt jag inte hunnit med under dagen.

Plötsligt upptäcker jag att jag går hem från jobbet (ca 50 min promenad) och därefter fortfarande är pigg! Jag har slutat att somna på soffan varje eftermiddag. Har varit så beredd på att vara trött hela veckan att jag faktiskt lagt mig och varit beredd på att somna. Men istället blir jag uttråkad. Jag somnar ju inte!

Vilken förändring! Kanske sover jag tillräckligt på natten, kanske är det andra förändringar som har skett, men jag har ork hela dagen! Tycker det är så häftigt. En del av mat- och sovcykeln börjar falla på plats. Om jag kan få ordning på matvanorna också (dagens tidigare inlägg är tyvärr alltför korrekt), så kanske jag kan få energin för att få ordning på mitt liv. Känns som att saker går åt rätt håll!!

 

426565_10150600423547819_788957175_n

Snart är jag så här pigg och glad igen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>