Nattlig kreativitet

Förstår inte varför man blir mest kreativ på natten. När andra sover, när det är lugnt, då poppar idéerna. Då får man saker gjort. Skrivande, budgetar, planering, det mesta sker (och blir som bäst) nattetid. Har alltid varit sådan. När jag pluggade hade jag min bästa pluggtid mellan 22-02. Då var koncentrationen på topp ( men kanske inte lika bra på föreläsningen dagen efter..)

Just nu tror jag att en del av problemet är att jag försöker undvika sömn. Jag drömmer mardrömmar och vill inte sova. Dessutom är det varmt, för varmt…bättre att vara uppe. Läsa en bok. Skriva på något. Gå tillbaka till ett eller annat av projekten i byrålådan. Är nu rätt tid? Kan jag göra det rätt tid? Vad är det bästa att göra med min tid?

Jo, egentligen är det sova, men om en liten stund…eller en lång stund..eller imorgon förmiddag när rädslan för natten har släppt. Eller kreativiteten har sinat. Godnatt.

10454452_814965178521228_7200636747333313073_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>