Svårt att sitta still

Efter ett samtal hos terapeuten idag har jag fått tänka till på arbete och vila. Och att sitta still. Mindfullness. Jag har extremt svårt att sitta still. Jag märker det nu, försöker titta på TV och koncentrera mig på ett TV-program. Utan att läsa något annat på paddan, kolla facebook, spela spel, plocka med något… Det går inte. Det är helt omöjligt att sitta stilla!!

2012-09-01 11.25.47

Inte helt ny bild, men bra illustration på hur bilder på mig brukar bli. Inget stelt poserande här inte…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>