Semesterrutiner- fail!

Bland det viktigaste för att börja må bra, det har både läkare och teurapeut sagt, är att jag skapar rutiner i mitt liv. Upp på morgonen, fasta tider, tre rejäla mål mat om dagen. Det gick bra de första veckorna, när jag jobbade. Sedan kom semestern…

Hur tusan behåller man rutinerna på semestern, när allt det vardagliga, trygga är borta? Jobbet är stängt. Sambon vänder helt på dygnet och jag hänger på, det är ju så mysigt att se en film tillsammans i sommarnatten. Allt det välbekanta är inte välbekant. Istället går jag upp och ägnar dagarna åt att plöja böcker. Har nästan en om dagen senaste veckan. Bra för skallen på ett sätt, katastrofalt på ett annat. Rutinerna är som bortblåsta.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>