Ut med det gamla, redo för det nya!

Den 21 november flyttar vi. Visserligen fel sida stan, men perfekt i övrigt. Nybygge, förstahandskontrakt, frys, balkong, badkar…sånt som låter basic men som vi inte har idag. Kommer att bli perfekt.

Jag som miljövetare nördar så klart även in mig i sånt som kommunal sopsugsanläggning och energieffektiva hus.

Kanse är vi lite tidigt ute, men eftersom vi har semester har vi fått ett energiryck och börjat röja hemma. Packat ner julsaker och annat som inte kommer att användas igen förrän efter flytten. Rensat ut en rejäl hög att åka till second hand med. Och slängt, slängt, slängt. Ut med det gamla, redo för det nya.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>