Uppe med tuppen!

Ett av mina mål under sommaren var att få ordning på min dygnsrytm och sömn. Idag vaknade jag av mig själv före åtta, uppe och ätit frukost. Nu dricker jag kaffe framför nyhetsmorgon. Jag har egentligen inga planer för dagen, men massor av energi!

 

image

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Uppe med tuppen!

  1. Hej,
    Tänk att jag tror verkligen att du kommer att bli frisk! Du verkar till skillnad från många andra som går in i den berömda väggen att förstå varför och att du har gjort det. Tror också att det är bra att du börjar jobba igen tidigt. Små steg åt rätt håll är nog rätt väg att gå enl mig. Tror faktiskt inte att det är bra för någon att sitta hemma på heltid och vara sjuk. Jag tror att det är bra att ha en social och ganska normal vardag. Att skaffa sig rutiner och se ekorrhjulet. Måste vara bättre att bryta sitt mönster och få hjälp med att hitta nya vägar än att bli beordrad att sitta hemma och inte göra nått. Det är mkt jobbigare för en person att komma igen då. I mitt jobb som PC stöter jag på många som blir helt sjukskrivna en lång tid och inte som du en kortare tid och sen på 50% för att få rutiner. Tror på detta upplägget!!! Sen handlar det givetvis om att du måste lära om att inse att ibland blir inte alla saker på listan gjorda på direkten.
    Stort lycka till!!! Många kramar från en som tror att du kommer att lyckas med allt som du vill!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>