Att avsluta och gå vidare…och vikten av förlåtelse

Idag avslutar jag ett projekt som varit en stor del av mitt liv. Det finns fortfarande en del att fixa till, men nu är jag i läget att jag kan sätta punkt och gå vidare. Jag har fått brottas ordentligt med hälsa, ekonomi och tid. Livet har inte fungerat. Men genom att sätta punkt och lämna en del, kan jag öppna upp för annat. Ta lärdom.

Jag har också fått förlåtelse av en vän som jag svikit på ett riktigt fult sätt. Fått göra upp, och framförallt göra rätt för mig. Sätter jag någon i skiten så ser jag i alla fall till att hjälpa personen upp. Men det viktigaste var verkligen att få förlåtelse. Få höra att ”ja, du svek och satte mig i skiten, men du är förlåten eftersom du hjälper mig lösa det”. Vänskapen och tilliten blev inte helt förstörd, även om den blev rejält naggad i kanten.

Nu ska jag få kroppen och hälsan att fungera, och sedan kan jag vara öppen för vad livet erbjuder mig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>