Mot en ny livsstil..

Jaha, nu har jag väl hunnit smälta en del av dagens besked. Och hur jag ska hantera allt, alla råd och allt som händer. På ett sätt behöver jag vända upp och ner på hela livet. Det finns ett ordspråk som säger ”om du inte har tid för hälsa så kommer du förr eller senare behöva tid för att vara sjuk”. Där är jag nu. Jag har prioriterat bort hälsan så länge nu att det inte går längre.

Så här vill jag sätta upp mitt liv den närmsta tiden:

  • Frukost
  • Arbete- halvtid, förmiddag
  • Lunch
  • Vila vid behov
  • Träning
  • Middag
  • Tid för mig själv, t.ex böcker, meditation

Ska försöka ta mig ner till gymmet i veckan och se om jag kan köpa 10-kort eller liknande. Svårt att binda upp sig på ett gym just nu när jag inte vet hur vår boendesituation ser ut, vi får vara beredda att ta vad vi får och kan hamna nästan vart som helst i länet.

Sedan behöver jag se över vad jag äter. Dra ner på kaffe, ingen alkohol. Mer smoothies och mindre skräpmat. Jag äter LCHF sedan tidigare, och jag tror att det kan vara bra att fortsätta, men kanske fokusera på lite mer bär och grönsaker. Får väl testa mig fram helt enkelt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>