Intressant stressbeteende

Blir mer uppmärksam på mina stressbeteenden. Vad är udda och vad är normalt? Hos läkaren imorse fick jag göra ett depressionstest, där en fråga gällde rastlöshet. Var tvungen att protestera, jag är ju rastlös och har svårt att sitta still även när jag mår som bäst, det är ju mitt normala beteende.

Däremot märkte jag av något nu på kvällen. Efter en lång dag med både läkare och naprapat somnade jag någon timma på soffan. På kvällen blev jag rastlös över allt jag inte hunnit på eftermiddagen, stressad och ville inte gå och lägga mig förrän jag fixat allt jag inte hunnit.

Här behöver jag verkligen justera mitt beteende. Det måste vara okej att ”missa” en timme under dagen. Att vila när jag är trött. Att gå och lägga mig trots att inte allt är klart. Att inte neka mig sömn bara för att jag är stressad.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>