Att springa eller inte springa..

Lång dag, varit hos både läkare och naprapat idag. Eftersom stressen satt sig på kroppen och gett ont i rygg och nacke, så blir det dubbla behandlingar. I vissa fall är mina båda vårdgivare rörande överens, i vissa fall helt oense.

Överens om att jag ska

  • Motionera
  • Äta bra
  • Undvika alkohol den närmaste tiden
  • Yoga

Oense om

  • Träningsformer
  • Arbete

Läkaren säger: se till att bli svettig minst 3 gånger i veckan. Spring eller ta gruppträningspass. Naprapaten säger: var rädd om kroppen, långintensiv träning, yoga och simma, promenera.

Gällande arbetet har jag ett sjukintyg, men läkaren säger att jag kommer må bra av att jobba deltid medan naprapaten säger att jag borde vila så länge jag kan.

Men jag har bestämt mig, imorgon borta också och vilar, sedan kör jag på jobbet. Pratat med chefen, och det kommer att bli toppen! Längtar tillbaka!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>