Var rädd om dig nu sa naprapaten…

…tre timmar senare stod jag på tippen och lastade av ett kylskåp.

Tror inte naprapaten riktigt menade att det var det jag skulle göra två dagar efter en allvarlig nackspärr, men vad gör man? Det var ju idag jag äntligen hade lyckats få med mig lyfthjälp och det där elslukande eländet behövde komma bort…

Nästa gång får nog naprapaten specificera sig ”lyft inga kylskåp”. Eller det kanske man borde fatta ändå? Och ja, det onda kom så klart tillbaka… På tisdag ska jag i alla fall dit och titta över nackspärren, det var ju inte så akut att jag behövde komma direkt men i alla fall bra att veta att det kommer att tas om hand snart.

 

WIN_20140522_220154 (2)

Synd om min stackars nacke idag… :(

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>