VD-jobbet som småföretagare

Har haft otrolig energi de senaste dagarna. Antagligen för att jag inte vilat. Pappershögar, tråkiga (läs:jobbiga) telefonsamtal går som en dans och veckan är planerad med alla otroligt viktiga VD-jobben: besiktiga bilen, inventera utrustning, flytta ett förråd…

I ett litet företag (vi är två personer) är VD bara en glammig titel som betyder kanske på sin höjd Väldigt Duktig. För jag känner mig duktig när jag sitter på kvällarna med mail och fakturor, eller ser till att inköp blir gjorda och bilen tankad. Det som jag däremot saknar är hur mycket tid det tar från mitt faktiska sälj. Jag startade företag för att jag älskar att vara säljare, och just nu är säljare en väldigt liten del av vad jag gör.

Men, men, vem vet. Kanske inte helt långt borta att anställa en assistent? Fast mer troligt att jag anställer en säljare, som får vara ute med kunder och ha kul samtidigt som jag får ännu mer administration att göra. Chefslivet är hårt ibland 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>