Att vara sjuk som småföretagare…

 

 

…funkar inget vidare…

Vet inte vad det är med mig, trötthet, förkylning eller en plötslig pollenallergi? Trött, hostar och snorar. Var hemma från jobbet (min anställning, har en sådan vid sidan om företagandet…) igår och idag, men nu på eftermiddagen har jag i alla fall fått lite energi. Kommer att kunna jobba fullt ut imorgon, och tar den här energin som dök upp nu till att jobba undan ett antal surdegar som samlats på skrivbordet. Handlar om avtal med samarbetspartners i olika former. Har tur som har en bra jurist att samarbeta med, jag skriver och hon granskar så formuleringarna håller (dvs går hårt fram med rödpennan). Ett bra upplägg som jag lär mig jättemycket av. Min termin juridik (JÖKEN samt affärsjuridik A) räcker en bit men det finns mycket kvar att lära…

2014-04-24 14.28.06-1

Jobbar från soffan, skönt när man är trött men dåligt för ryggen…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>