Fri från skrivbordsbojorna

Någon som trodde att VD var ett glammigt jobb? FEEEL!

Mitt jobb består till 90% att ta hand om papper, se till att de som ska betala oss gör det och att vi betalar dem som vi ska betala. Eftersom vi inte har någon egen ekonomiassistent får jag göra det mesta jobbet själv. Som jag ser det är mitt jobb helt enkelt att göra det möjligt för mina kompanjoner och kollegor att uppfylla sina drömmar. Det kan vara värt lite pappersarbete ibland.

Idag blev jag dock tillfälligt släppt från skrivbordet. Under ett par timmar under eftermiddagen var det jag och firmabilen, hämtningar hos leverantörer och leverans till skansen inför påskens försäljning. Riktigt härligt att få jobba hands-on som omväxling, att komma loss från skrivbordet och ut i verkligheten.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>