Från banken till styckningens ädla konst

Gårdagen gick i full fart, bland annat ett bankmöte för att sätta upp kontot för Ledarkatten AB, mitt senaste företag (vad jag gör där och varför det heter som det gör kommer jag att berätta längre fram). Stackars bankman som verkligen fick klia sig i huvudet när jag förklarade hur läget ser ut med olika bolag hit och dit..Men han hade en del bra idéer för att förenkla mitt liv, det tackar jag för.

Vidare till möte med leverantör, och därefter deltagande i en kurs i styckning. Låter kanske märkligt men väldigt spännande. Gammal kunskap som få har idag, hur många vet vart på djuret fransyskan sitter? Eller vad man ska ha den till? Så nu är jag riktigt inspirerad att ge mig ut och leta udda styckdetaljer och tillaga.

Svenska Matkompaniet är återförsäljare för kurser i både korvtillverkning och styckning, så är du intresserad av att prova så maila info@svenskamatkompaniet.se  så berättar vi mer.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>